jueves, 12 de enero de 2017

Reseña: You 2. Need you


Sinopsis:
Admet que necessites el seu amor.
Ha passat un any des que Eden Munro va vore per última vegada al seu mig germà–confessem-ho, també el seu amor secret–Tyler. Des de llavors no ha escatimat esforços per oblidar-ho i lluitar contra aqueix amor prohibit. Però quan Tyler la convida a reunir-se amb ell a New York durant l'estiu…la seua determinació fluixeja. Molt.


(Castellano)
Admite que necesitas su amor.
Ha pasado un año desde que Eden Munro vió por última vez a su medio hermano–confesémoslo, también su amor secreto–Tyler. Desde entonces no ha escatimado esfuerzos por olvidarlo y luchar contra ese amor prohibido. Pero cuando Tyler la invita a reunirse con él en New York durante el verano…su determinación flojea. Mucho.


Titulo: You 2. Need you
Autores: Estelle Maskame
Precio: 16,95€
Editorial: Fanbooks
Páginas: 496

Opinión personal: (Puede contener spoilers de Love you)

Quan vaig acabar Love you, la seua primera part, em va agradar bastant, i em va semblar que el final era tancat i un bon final per al meu gust, encara així, sabia que és una trilogia,per la qual cosa tenia curiositat per saber que els oferiria als protagonistes.

En primer lloc, el llibre transcorre uns dos anys després, i Tyler s'ha anat a viure un any a Nova York, mentre que Eden està acabant el seu ultime any d'institut i està eixint amb Dean. Mentre que en el primer Eden em queia bastant bé i Tyler tot el contrari, ací s'han canviat les tornes, Tyler, s'ha centrat i sembla un xic nou, mentre que Eden m'ha semblat infantil i capritxosa amb les seues decisions i els seus comportaments.


"Em sento com si tornés a ser a l'escola i el noi que m'agrada m'hagués agafat la mà per primera vegada, És un gest tan simple, però sembla tan significatiu. Té la pell càlida i els nostres dits s'entrellacen i encaixen gairebé perfectament. És tal com ho recordava, però també és com si no pogués respirar, i no sé si és perquè ell em toca o perquè sóc sota terra. Intento convence'm que és per això últim."

La trama està majorment centrada a Nova York, per la qual cosa apareixen dos personatges nous, Snake, que és divertit i despreocupat i Emily, que m'ha semblat una xica molt lleial i dolç, que encara que no passa gens entre ells, la preferisc mil vegades abans per a Tyler.

L'ambientació està molt bé descrita i quasi et transporta allí. I també apareixen personatges del primer llibre, que segueixen sent igual, com Tiffani, que és insuportable i capritxosa, Rachel, que segueix sent la millor amiga de l'Eden i és bastant eixelebrada, i Dean, que és des del meu punt de vista, molt bon personatge, encara que li perden les formes. 

D'altra banda, les famílies han aparegut poc en aquest llibre, però així i tot, el pare de l'Eden és un home fred i insuportable, que no vol a la seua filla en absolut, encara que tots els altre son molt comprensibles amb la parella i més o menys els recolzen.


"<<Si estar enamorat significa que tot el teu món canvia quan l'altre és a prop..., si estar enamorat significa que faries el que fos i tot per l'altre>> ,murmura, <<aleshores estic perdudament enamorat de tu>>."

Malgrat que pense que ha decaigut bastant respecte al primer, segueix sent molt entretingut, amb un ritme fluid i que fa que es llija bastant ràpid, ja que encara que la trama en alguns aspectes siga una mica sense sentit, acaba enganxant i volent saber què passa en els següents capítols. 

Quant al final, m'ha semblat alguna cosa ridícul, ja que lluiten per la relació per res, les decisions que prenen no les entenc en absolut, per la qual cosa hauré d'esperar a l'ultime llibre a veure com es soluciona tot.


(Castellano)

Cuando terminé Love you, su primera parte, me gustó bastante, y me pareció que el final era cerrado y un buen final para mi gusto, aún así, sabía que es una trilogía,por lo que tenía curiosidad por saber que les depararía a los protagonistas.

En primer lugar, el libro transcurre unos dos años después, y Tyler se ha ido a vivir un año a Nueva York, mientras que Eden está acabando su ultimo año de instituto y está saliendo con Dean. Mientras que en el primero Eden me caía bastante bien y Tyler todo lo contrario, aquí se han cambiado las tornas, Tyler, se ha centrado y parece un chico nuevo, mientras que Eden me ha parecido infantil y caprichosa con sus decisiones y sus comportamientos.


"Me siento como si volviera a estar en la escuela y el chico que me gusta me hubiera cogido la mano por primera vez, Es un gesto tan simple, pero parece tan significativo. Tiene la piel cálida y nuestros dedos se entrelazan y encajan casi perfectamente. Es tal como lo recordaba, pero también es cómo si no pudiera respirar, y no sé si es porque él me toca o porque estoy bajo tierra. Intento convencerme que es por eso último."

La trama está mayormente centrada en Nueva York, por lo que aparecen dos personajes nuevos, Snake, que es divertido y despreocupado y Emily, que me ha parecido una chica muy leal y dulce, que aunque no pase nada entre ellos, la prefiero mil veces antes para Tyler.

La ambientación está muy bien descrita y casi te transporta allí. Y también aparecen personajes del primer libro, que siguen siendo igual, como Tiffani, que es insoportable y caprichosa, Rachel, que sigue siendo la mejor amiga de Eden y es bastante alocada, y Dean, que es desde mi punto de vista, muy buen personaje, aunque le pierden las formas.

Por otro lado, las familias han aparecido poco en este libro, pero aun así, el padre de Eden es un hombre frío e insoportable, que no quiere a su hija en absoluto, aunque todos los demás son muy comprensibles con la pareja y más o menos los apoyan.


"<<Si estar enamorado significa que todo tu mundo cambia cuando el otro es cerca..., si estar enamorado significa que harías lo que fuera y todo por el otro>> ,murmura, <<entonces estoy perdidamente enamorado de ti>>."

Pese a que pienso que ha decaído bastante respecto al primero, sigue siendo muy entretenido, con un ritmo fluido y que hace que se lea bastante rápido, ya que aunque la trama en algunos aspectos sea un poco sin sentido, termina enganchando y queriendo saber qué pasa en los siguientes capítulos.

En cuanto al final, me ha parecido algo ridículo, ya que luchan por la relación para nada, las decisiones que toman no las entiendo en absoluto, por lo que tendré que esperar al ultimo libro a ver cómo se soluciona todo.

*Gràcies a Fanbooks per l'exemplar*

7 comentarios:

 1. Hola
  He leído por encima tu reseña, ya que he visto que es una segunda parte. Una pena que no haya sido lo que esperabas.
  De momento lo dejo pasar, no me llama mucho.
  Nos leemos. Besos.

  ResponderEliminar
 2. ¡Hola!
  No descarto leer estos libros aunque es una pena que el segundo te haya gustado menos.
  Besos y gracias por tu opinión.

  ResponderEliminar
 3. ¡Hola!

  Vaya, que pena que haya decaido con respecto al primer libro :/
  no es mi tipo de historia desde luego, encima si es una trilogía se me echa la pereza encima xD

  ¡besos!

  ResponderEliminar
 4. Buenaaass!!! Pues yo creo que me quedaré con el primero ^^

  <3

  ResponderEliminar
 5. Hola guapa!
  De momento no me animo con esta trilogía. Besotes

  ResponderEliminar
 6. hola!!!

  Lo que no entiendo, si el primero quedo "bien" pq una segunda parte...No, no me atrevo con otra trilogía con todo lo q tengo pendiente

  Besitoss

  ResponderEliminar